În magazinul său specializat, Gabriele poate oferi iubitorilor de vin o vastă selecție de licori din Peninsulă. Iar iubitorilor de paste le-a oferit de curând, în odăile bunicii, un festin all’italiano, un nou eveniment din seria WE LOVE PASTA & WINE. După Ja & Giuliano, după Gianluca Testa și Adrian Pașca, după Manu & Giulia, prietenii noștri care au gătit de-a lungul anilor pentru CDViN, Gabriele vine cu o nouă interpretare culinară.
În compania unei selecții de vinuri din portofoliul magazinului propriu, care a cuprins două prosecco și mai multe etichete de la Azienda Vitivinicola Ciù Ciù din regiunea Marche, amicul italian ne-a oferit pe rând: antipasti – frittata di pasta, salami, prosciutto din Puglia; pappardelle cu dovleac, mozzarella di buffala și sare neagră de Cipru; carbonara. Desertul, un tiramisu dumnezeiesc din care n-a mai rămas nici măcar o linguriță, a fost elaborat de Adina.
În rândurile degustătorilor vegetarieni ori non-vegetarieni din club, am putut observa succesul deosebit înregistrat de apetisantele pappardelle cu dovleac, servite alături de un excelent Pecorino, vin obținut dintr-un soi local de struguri din Marche și Abruzzo. După cum am putut observa euforia stârnită de mâncare și vinuri în rândul prietenilor italieni Marco & Manu prezenți la eveniment.
După această nouă și reușită materializare a ideii grupului dedicat pastelor și vinului, WE LOVE PASTA & WINE, inițiat pe Facebook de Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați, nu putem decât să punem la cale următorul festin tematic. Ne ajutați și voi?