Articole filtrate după dată: Noiembrie 2015

Timp de cinci zile, între 5 și 10 noiembrie 2015, Palatul Kurhaus, situat în centrul localității italiene Merano, a devenit capitala europeană a vinului. La o săptâmână de la finalul evenimentului, Helmuth Köcher - The WineHunter - a făcut publice cifrele esențiale. Începând din martie 2000, Helmuth Köcher este administrator unic al companiei ce se ocupă de organizarea evenimentului și președinte al Festivalului.

Publicat în Știri

L-am cunoscut la ediția de anul trecut a Merano WineFestival, pentru ca apoi să îl reîntâlnim la Valea Verde Retreat, unde a făcut parte din juriul pentru proiectul The Wine Book of Romania. Președintele și fondatorul  Merano WineFestival, Helmuth Köcher, este poreclit The WineHunter pentru instinctul care îl ajută să descopere vinuri surprinzătoare acolo unde nimeni nu se așteaptă. Născut în 1959, a băut primul pahar de vin de abia în 1988, la 29 de ani. Astăzi organizează a 24-a ediție a unuia dintre cele mai exclusiviste și prestigioase festivaluri de vin din lume, eveniment supranumit, pe bună dreptate, “Cannes-ul enogastronomiei”.

Publicat în Știri

Cea mai spectaculoasă seară a Festivalului de Vin de la Merano - numit și “Cannes-ul enogastronomiei” -, chiar seara de debut a evenimentului, va fi supervizată de cei mai titrați specialiști în gastronomie din zona  Lago di Garda - cel mai mare lac din Italia.

Publicat în Știri

În perioada 5-10 noiembrie 2015, Palatul Kurhaus, situat în centrul localității italiene Merano, perlă a turismului alpin, va deveni, pentru cinci zile, o adevărată capitală europeană a vinului.

Publicat în Știri

Pivnicer

CAPITOLUL ȘAPTE, în care conversăm cu papagalii pe Viale del Belvedere, cu viperele bahice ale lui Aristotel, cu delfinul de piatră al lui Bernini și cu gâștele sacre din lectică, în vreme ce gândurile luminează ca niște flash-uri amintirea

Clubul Degustătorilor de Vin Neautorizați

Caută

Arhivă

Publicitate